Helgen har bara flygit förbi..

2011-05-15 @ 22:48:08
Allt har rullat på helt galet bra i helgen.. synd bara att inte vädret har vart på vår sida.. Men hr ridit/tränat en hel hög med fantastiska hästar, på ett eller annat sätt. Känner själv hur rumpan och magen börjar sträna och hur det spänner, träningsvärk kanske?:P

Alla hästarna har iallafall gått hela helgen, dom är så fina så. Kan ju inte annat än säga at jag älskar dom allesammans lika mkt på olika sätt. Dom är ju så charmiga! Hade aldrig klarat ett liv utan hästarna, helt otroligt..

Har iallafall under hela helgen (fre-sön) vart hos Mia, hjälpt henne med hennes prinsar.
Har ridit både Plexus & lilla gul (Ante) Helt fantastiska hästar på olika sätt..
Ena med lite mer framåt bjudning & mkt arbetsvilja och den andra med lite mindre framåt bjudning och lite mer "hård i psyket, med lite humör" Så egentligen är dom rena motsatsen till varandra. Men gillade båda stark, men på olika sätt. Alla hästar har ju sina olika personligheter och framför allt svagheter, gäller bara att hitta dom och ta fram och slipa dom på rätt sätt. Iallafall riktigt fina hästar, när piloten i sadeln rider och fokuserar på rätt sak..

Idag var det även hoppträning för Clara & Dogge som stog på schemat. Efter mkt snack och lite värksta. Så var det äntligen dags idag och prova lilla doggis på hackamoore. Jag började att rida honom ca 10 minuter, fick sitta på en riktigt fin häst! Gick faktiskt riktigt bra för dom på träningen idag, super! Han var hur framme som helst och utan att bli lång. Och Clara red ihop honom på ett helt annat sätt.. såg verkligen kanon ut, så hoppas på att allt håller i sig! :)

Alla hästar har vrt så otroligt fina i helgen, så dom får verkligen en 10 poängare! :)

Nä nu ska jag rusa iväg och lägga mig, imorgon är det en lååång dag, inte nog med det. Peppy ska besiktas imorgon, så håller tummarna på att han går igenom!

Lilla gul :)




Lilla biffen Plexus! :)





Kommentarer
Postat av: emma

jaaa, de är jätte dåligt väder :(

haha heter hästen lilla gul? :) söt eller vad!

2011-05-16 @ 14:21:38     URL: http://emmiiboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?