otroligt dålig uppdatering!!

2011-05-03 @ 12:16:24
gud va tiden och dagarna bara rullar iväg.. Har haft otroligt mkt i huvet på slutet och velar fram och tillbaks hela tiden om hur jag ska göra med allt inom häst världen. Men vi får se vart allt leder iallafall.

Va iallafall till Rättvik i fredags med Drutten, som skulle starta. Fick som ett slag rätt i magen efter värmningen.
Aja, väl till start så behöver vi ju bara prata om dom fösta 800 meterna, kanon duktig!!!! Lugn och travade verkligen kanon, låg i ledning ett tag. Tills han strular till det för sig själv och tappat takten i bak, galopperar.. Men blir väl bara nya tag, mer träning. Han va iallafall duktig och cool i starten, 5 hästar galopperade men han fokuserade på sitt!
Fick jätte mkt trevliga lovord om prinsen, det va otroligt roligt att höra!!

Nog om det. Dom övriga hästarna har skött sig kanon.
Peach var och hopptränade förra veckan, gick faktiskt helt okey. Inte nå studsig som hon brukar, tog bettet bra. Hoppade på olika linjer och avslutade med en liten bana. Ska hoppträna en gång till nu i veckan, för på söndag är det tävling i hudik, har bara anmält till första klassen. Efteranmäler mig till andra klassen om hon känns fräsch o allt rullar på. Red lite dressyr igår på ängen och tränade lite byten och ställde och lekte lite. VERKLIGEN KANON FIN!!! jätte mjuk, följsam. Otroligt fin i formen och avslappnad kunde lägga ner henne och rida henne i högre form och hon va fortfarande lika avslappnad!
Mix har kommit lite i test stadiet. Och när Moa & Jag rider kan vi inte annat än skratta.. Han gör absolut inget dumt. Men om han tycker att det blir jobbit eller inte vill mer. Så hittade han helt plötsligt på en egen lite väg oavsätt om det inte finns någon väg eller inte. Hahah! han är så söt! börjar bli jätte fin i galoppen! Behöver fortfarande stärkas och är fortfarande lite låg. Men fattningarna sitter nu, och han kan samla mer och mer för varje gång, duktig pålle!
Peppy har verkligen gått från klarhet till klarhet. Han är ju nästan en fröjd att rida nu gemfört med vad han var när han kom. Bråkar nästan inte nå nu. Och samlar verkligen kanon bra.Känner hur han verkligen sätter sig på bak. Känns verkligen att han börjar får ork. Så himla roligt!

Nä nu ska jag rusa ut och mocka innan moa kommer, för idag ska vi försöka snabba oss, sedan ska vi upp och kika på vindskyddet som ska lagas! :)

slänger in lite bilder fårn vecka..


Mattes vackra prinsessa får börja med en bild! :')


Druttis i rättvik! :)








Peppy! :)







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?